

## AGENDA

## Immigrant and Refugee Commission Retreat

## July 20, 2024, 10:00 am-2:00 pm

## Bertha Knight Landes Room, City Hall 600 4<sup>th</sup> Ave, Seattle 98104

Time	Duration	Subject	Presenter
10:00- 10:05 am	5 mins	Commissioners arrive	N/A
10:05- 10:10 am	5 mins	Shilpa and Emmanuel Welcoming Remarks	Shilpa/Emmanuel
10:10- 10:20 am	10 mins	Overview of City of Seattle Commissions and Success Stories	Marta Idowu (OCR)
10:20- 10:30 am	10 mins	<ul> <li>Icebreaker and Level-Setting Questions</li> <li>What do I bring to the SIRC personally?</li> <li>What do I bring to the SIRC professionally?</li> <li>What issues are important to me?</li> <li>Commission Strengths and Weaknesses</li> <li>Roles and Expectations</li> </ul>	Gul
10:30 am- 12:00 pm	90 mins	Workplan Introduction and Working Period	Emmanuel
12:00 –1:00 pm	60 mins	Lunch Break	All

1:00-1:55 pm	55 mins	Workplan Approval and Committee Planning	All
1:55-2:00 pm	5 mins	Closing	Gul and Emmanuel
2:00 pm		Adjourn	Shilpa