

AGENDA

Immigrant and Refugee Commission

June 11, 2024

In-person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600

WebEx: https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=mfedb8c9cc09561d33d8668681a80a7ed

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00- 6:10pm	10 mins	Welcome & Check-in	Gul and Emmanuel
6:10- 6:15pm	5 mins	Approval of May Minutes	Shilpa
6:15-6:25 pm	10 mins	OIRA Report & OPMA training and email reminder	Shilpa
6:25- 6:40pm	15 mins	Commission Retreat Items	Gul and Emmanuel
6:40-6:55 pm	15 mins	Co-chairs Workplan Presentation	Gul and Emmanuel
6:55- 7:00pm	5 mins	Break	All
7:00-7:50 pm	50 mins	Workplan Discussion and Working Session	All

7:50- 8:00pm	10 mins	Next Steps	Gul and Emmanuel
8:00pm		Adjourn	Shilpa