

AGENDA

Immigrant and Refugee Commission

March 12, 2023

In-person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600

WebEx: https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=mfedb8c9cc09561d33d8668681a80a7ed

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00- 6:10pm	10 mins	Welcome & check-in	Gul
6:10- 6:15pm	5 mins	Approval of February Minutes	Shilpa
6:15-6:25 pm	10 mins	OIRA Report & OPMA training and email reminder	Shilpa
6:25- 7:25pm	60 mins	Work planning in breakout sessions	Emmanuel
7:25- 7:30pm	5 mins	Break	All
7:30- 7:50pm	20 mins	Session report out	All
7:50-8:00 pm	10 mins	Final comments	All
8:00pm		Adjourn	Shilpa