

AGENDA

Immigrant and Refugee Commission

November 14, 2023

In-person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600

WebEx: https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=mfedb8c9cc09561d33d8668681a80a7ed

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00- 6:10pm	10 mins	Welcome & check-in	llays
6:10- 6:15pm	5 mins	Approval of October meeting minutes and assigning back up co-chair	All
6:15-6:40 pm	25 mins	OIRA Budget Presentation	Rodha
6:40- 6:45pm	5 mins	OIRA Report	Shilpa
6:45- 6:55pm	10 mins	OPMA Training Overview	Shilpa
6:55- 7:05pm	10 mins	Commission Reminders	llays
7:05- 7:15pm	10 mins	Break	All

7:15- 7:40pm	25 mins	Committee report out	All
7:40- 7:50pm	10 mins	Recommendation for commissioner	Ilays
7:50- 8:00pm	10 mins	Next steps	llays
8:00pm		Adjourn	Shilpa