

## AGENDA

## Immigrant and Refugee Commission

## October 10, 2023

## In-person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600

WebEx: https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=mfedb8c9cc09561d33d8668681a80a7ed

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00- 6:10pm	10 mins	Welcome & check-in	Emmanuel
6:10- 6:15pm	5 mins	Approval of August and September meeting minutes and assigning back up co-chair	All
6:15-6:20 pm	5 mins	OIRA Report, including the community events calendar	Shilpa
6:20- 6:25pm	5 mins	Social media policy feedback reminder	Emmanuel
6:25- 6:35pm	10 mins	Monthly committee report out	All
6:35- 7:05pm	30 mins	Breakout sessions	All
7:05- 7:15pm	10 mins	Break	All

7:15- 7:40pm	25 mins	Committee report out	All
7:50- 7:55pm	5 mins	Next steps	All
7:55- 8:00pm	5 mins	Attendance conversation	Emmanuel
8:00pm		Adjourn	Shilpa