



AGENDA Immigrant and Refugee Commission April 11, 2023

In person: Seattle Municipal Tower, Suite 1600 Webex:

https://seattle.webex.com/seattle/j.php?MTID=mb33b4126eb3bc35dceda3df4cf39eb05

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:15pm	15 mins	Welcome & check in	Ilays/Emmanuel
6:15-6:20pm	5 mins	Approval of March meeting minutes	All
6:20-6:25pm	5 mins	Recommendation of Appointment: Anand Rao	Ilays/Emmanuel
6:25-6:35pm	10 mins	OIRA report, including community events calendar	Luanda
6:35-6:45pm	10 mins	Break	All
6:45-7:30pm	45 mins	 Event Planning Committee update What are some of your goals for your committees? What kind of support does your committee need? If you've had a chance to meet, what can you share about the process and/or results of meeting? 	All
7:30-7:50pm	20 mins	World Refugee Day Planning	All
7:50pm		Adjourn	