



AGENDA Immigrant and Refugee Commission September 1, 2020 Online Zoom Meeting

https://washington.zoom.us/j/96100013109

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:05pm	5 mins	Welcome	Maria & Gina
6:05 – 6:10pm	5 mins	Approval of Minutes (Aug.)	All
6:10 – 6:15pm	5 min	OIRA Report (Aug.)	José
6:15 – 6:30pm	15 mins	Commission Budget	All
6:30 – 7:00pm	30 mins	West African Working Group	All
7:00 – 7:50pm	50 min	Work Areas Discussion	All
7:50 – 8:00pm	10 min	Wrap-up/Next Steps	All
8:00pm	-	Adjourn	All