



AGENDA Immigrant and Refugee Commission June 2, 2020 Online Zoom Meeting

https://washington.zoom.us/j/96100013109

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:05pm	5 mins	Welcome	Maria & Gina
6:05–6:45pm	40 mins	Conversation with w/ West African Community	Emmanuel
6:45-6:50pm	5 mins	Approval of Minutes (May)	Jose
6:50-7:00pm	10 mins	OIRA Report (May)	Jose
7:00-7:05pm	10 mins	WA Worker's Relief Fund	Gina and Maria
7:05-7:15pm	10 mins	IRC Social Media Update	Karen
7:15-7:25pm	10 mins	Report Out: Economic Empowerment Sub-Committee	Econ SubCom
7:25-7:35pm	10 mins	Report Out: Youth Sub-Committee	Youth SubCom
7:35-7:45pm	10 mins	Report Out: Women's Empowerment Sub-Committee	W.E. SubCom
7:45-7:55pm	10 mins	Report Out: Census Sub-Committee	Cen. SubCom
7:55-8:00pm	20 mins	Next Steps	All
8:00	-	Adjourn	