



## AGENDA Immigrant and Refugee Commission March 3, 2020 Boards and Commission Room, City Hall Room L280

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00-6:05pm	5 mins	Welcome	Maria & Gina
6:05-6:35pm	30 mins	Conversation with Cuc	Cuc
6:35-6:40pm	5 mins	Approval of Minutes (Feb.)	All
6:40-6:50pm	10 mins	OIRA Report (Feb.)	Peggy
6:50-7:00pm	10 min	IRC Budget	Maria
7:00-7:45pm	45 mins	Subcommittee Breakouts	All
7:45-8:55pm	10 mins	Community Updates	All
7:55-8:00pm	5 min	Next Steps and Action Items	All
8:00pm	-	Adjourn	All